آموزش آنلاین کنکور

تراز کنکور چیست؟

تراز کنکور چیست؟

تراز شاخصه‌ای است که وضعیت علمی داوطلب نسبت به دیگر داوطلبان کنکور را تعیین می‌کند. زمانی که تراز داوطلب بالاتر از دیگر افراد شرکت کننده در کنکور باشد، احتمال قبولی او نیز بالاتر می‌رود. به طور کلی هر چقدر تراز فرد نسبت به دیگر افراد بالاتر شود؛ احتمال قبولی او در رشته و شهر دلخواه بیشتر می‌شود. تراز کنکور یکی از دغدغه‌هایی است که داوطلبان دارند و هر کدام به نوعی در تلاشند تا تراز خود را بالاتر ببرند. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری درباره تراز کنکور به دست آورید.

آشنایی بیشتر با تراز کنکور

تراز کنکور یکی از واژه‌هایی است که این روزها در بین داوطلبان کنکور بسیار شنیده می‌شود. تراز یعنی ارزش و به این صورت است که ارزش نمرات شما در دروس مختلف با درجه سختی‌های گوناگون به صورت یکسان نیستند. به عنوان مثال می‌توان ذکر کرد که یک سوال سخت ریاضی با یک سوال بسیار آسان زیست شناسی هم‌تراز و ارزش نیستند. تراز کنکور معمولاً در کارنامه اولیه کنکور مشخص می‌شود که وضعیت داوطلب را نسبت به دیگر داوطلبان شرکت کننده کنکور تعیین می‌کند.

 این عدد ذکر شده هر چقدر بالاتر برود؛ برای داوطلب بهتر بوده و برای انتخاب رشته می‌تواند دانشگاه‌ها و رشته‌های برتر را انتخاب کند. به طور کلی می‌توان ذکر کرد که تراز یک مفهوم نسبی بوده که به عملکرد دیگر داوطلبان وابسته است.

تراز ۷۰۰۰ کنکور تجربی

تراز ۷۰۰۰ کنکور تجربی امتیاز خوبی است که داوطلب با به دست آوردن آن می‌تواند بسیاری از رشته‌های دلخواه خود را انتخاب کند. تجربی یکی از رشته‌های پر طرفداری بوده که رقابت در آن زیاد است به همین دلیل به سختی می‌توان ترازهای مناسبی در آن به دست آورد.‌ با به دست آوردن تراز ۷۰۰۰ می‌توانید رشته‌هایی مثل علوم آزمایشگاه، پرستاری، دندان‌پزشکی و رشته‌های پیراپزشکی را انتخاب کنید. توجه نمایید که به نسبت بهتر شدن تراز شما به انتخاب دلخواه خود نزدیک‌تر خواهید شد.

کلاس کنکور آنلاین

تراز ۸۰۰۰ کنکور

تراز ۸۰۰۰ بسیار رتبه مناسبی برای اکثر داوطلبان گروه‌های آزمایشی تجربی، انسانی، ریاضی و … است. رشته تجربی به خاطر بازار کار و وجود رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی متقاضیان بسیاری دارد. داوطلب این رشته با تراز ۸۰۰۰ کنکور می‌تواند در شاخه‌های هوشبری، تکنولوژی، اتاق عمل، علوم و مهندسی، صنایع غذایی، بهداشت عمومی، پرستاری، کاردرمانی، علوم آزمایشگاهی و … قبول شود. (باقی رشته ها را در صفحه تراز 8000 کنکور مشاهده نمایید.)

گروه آزمایشی علوم انسانی پس از گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکورهای سراسری بیشترین متقاضیان را به خود اختصاص داده است. رشته‌هایی همچون حقوق، روانشناسی، مشاوره دبیری، مدیریت بازرگانی، دولتی و مالی در این گروه آزمایشی متقاضیان بسیاری دارد. داوطلب با تراز ۸۰۰۰ می‌تواند به قبولی در رشته‌های اقتصاد، روانشناسی، زبان و ادبیات فارسی، مشاوره حسابداری، مدیریت بازرگانی، حقوق و … امیدوار باشد.

گروه آزمایشی ریاضی نسبت به دو گروه آزمایشی قبلی طرفداران کمتری دارد. داوطلبان کنکوری با رتبه با تراز ۸۰۰۰ می‌توانند به قبولی در رشته‌های مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، آمار، علوم کامپیوتری، مهندسی شهرسازی، مهندسی عمران، ریاضیات و کاربردها، مهندسی پزشکی، مهندسی نفت و … امیدوار باشند.

تبدیل تراز کنکور به رتبه

تراز کنکور واژه‌ای است که بسیاری از داوطلبان به اشتباه فکر می‌کنند؛ همان رتبه کنکور آن‌هاست. اما لازم است بدانید که این دو با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. داوطلبان پس از ارائه کنکور کارنامه آزمون را به همراه تراز سوابق تحصیلی دریافت خواهند کرد. برای اطلاع از رتبه کنکور خود باید تراز را تبدیل به رتبه کنید. بسیاری از داوطلبان در این مورد اشتباه کرده و رتبه خود را به درستی محاسبه نمی‌کنند.

مجموعه هیوا برای راحتی داوطلبان عزیز در سایت هیوا یک ابزار برای تخمین رتبه قرار داده است. شما داوطلبان گرامی با مراجعه به سایت هیوا جهت تخمین رتبه می‌توانید اقدام کنید. کافیست گروه آزمایشی و تراز کنکور خود را در این ابزار وارد کرده و رتبه کنکور خود را به دست آورید.

سخن پایانی

در این مقاله تراز کنکور و تراز ۷۰۰۰ و ۸۰۰۰ را بررسی کردیم. این واژه این روزها به خاطر کنکور سراسری و اعلام نتایج در بین داوطلبان بسیار شنیده می‌شود. خیلی از شما داوطلبان جهت تبدیل تراز کنکور به رتبه دچار مشکل و سردرگمی می‌شوید؛ لازم نیست دیگر نگران این قضیه باشید. کافیست سری به سایت هیوا بزنید. در سایت هیوا یک ابزار برای تخمین رتبه قرار داده شده است که به راحتی می‌توانید تراز را به رتبه تبدیل کنید.

تا اینجا امدی نمیخوای یه امتیاز بدی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *