تحصیلات

کاردانی به کارشناسی حسابداری بدون کنکور

کاردانی به کارشناسی حسابداری بدون کنکور

هر ساله دانشگاه ها برای داوطلبین ورود به دانشگاه بدون کنکور، رشته هایی را در نظر گرفته و ارائه می دهند. یکی از رشته های پر متقاضی در مقطع کاردانی ، رشته حسابداری است که بازار کار بسیار خوبی داشته و افراد بسیاری تمایل به گذراندن این مقطع دارند.

تماس با موسسه خواجه نصیر.

ثبت نام کاردانی به کارشناسی حسابداری بدون کنکور هر ساله توسط دانشگاه های مختلف اعم از آزاد، علمی کاربردی و غیر انتفاعی برگزار می شود و پذیرش بر اساس رتبه کنکور، مولفه های تعیین شده توسط دانشگاه جهت پذیرش سوابق تحصیلی و معدل داوطلب است.

در این مقاله ابتدا به معرفی این رشته برای آشنایی بهتر شما با آن خواهیم پرداخت و در ادامه در رابطه با اخذ مدرک کاردانی به کارشناسی حسابداری غیر حضوری و همچنین دانشگاه های کاردانی به کارشناسی حسابداری مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

پیشنهاد کاربران:

کاردانی برق صنعتی

کاردانی معماری داخلی

اخذ مدرک کاردانی به کارشناسی حسابداری غیر حضوری

برای ورود و اخذ مدرک کاردانی به کارشناسی حسابداری غیر حضوری ابتدا باید به سایت سازمان سنجش و آموزش مراجعه کرده و لیست دانشگاه های ارائه کننده این رشته بصورت غیر حضوری را که معمولا در دفترچه یا مخصوص در موعدی مشخص انتشار داده می شود، دریافت نمایید.

سپس به سایت هر یک از دانشگاه ها از جمله دانشگاه آزاد مراجعه کرده و یا بصورت تلفنی و حضوری برای ثبتنام اقدام نموده و درخواست خود را ارائه دهید. در کنار تمامی شرایط ذکر شده در دانشگاه ها، مهم ترین شرط برای ورود به مقطع کارشناسی ناپیوسته حسابداری، داشتن مدرک کاردانی حسابداری است و بدون آن هرگز نمی توانید بصورت مستقیم وارد مقطع کارشناسی ناپیوسته آن شوید.

بنابراین برای ورود به کارشناسی ناپیوسته هر یک از رشته ها باید یا فارغ التحصیل مقطع کاردانی آن رشته باشید و یا دانشجوی ترم آخر آن مقطع باشید. برای  ارائه درخواست و همچنین ثبتنام باید تمامی اطلاعات و همچنین سوابق تحصیلی به درستی وارد شوند.

پس از ثبتنام و پذیرش در دانشگاه مورد نظر خود، برای اخذ مدرک کاردانی به کارشناسی حسابداری غیر حضوری، باید بصورت غیر حضوری دروس حسابداری میانه، مدیریت تولید، آمار و احتمالات ، حسابداری پیشرفته ، پروژه مالی، پژوهش عملیاتی، سیستم های اطلاعاتی، سرمایه گذاری در بورس ، حسابرسی، مالیه عمومی، زبان تخصصی و حسابداری دولتی را در دو سال تحصیلی با نمره قابل قبول طی کرده و پس از گذراندن آن در پایان مدرک لیسانس ( کارشناسی ناپیوسته) کسب نمایند.

دانشگاه های کاردانی به کارشناسی حسابداری

دانشگاه های کاردانی به کارشناسی حسابداری

یکی از پر متقاضی ترین رشته ها در دانشگاه که داوطلبان بسیاری داشته و یکی از رشته های موفق با بازار کاری بسیار عالی است ، رشته حسابداری است. رشته حسابداری در مقطع کارشناسی در تمامی دانشگاه ها ارائه می شود اما برای مقطع کاردانی به کارشناسی، در انواع مختلف غیر حضوری و یا بدون کنکور، تنها برخی از دانشگاه ها آن هم با ظرفیت محدود متقاضیان واجد شرایط را ثبت نام می کنند.

اکثرا دانشگاه های آزاد ، علمی کاربردی و غیر انتفاعی ظرفیت بیشتری برای پذیرش مقطع کاردانی به کارشناسی حسابداری بصورت ناپیوسته دارند و می توانند شرایطی اعم از غیر حضوری بودن و بدون کنکور ثبت نام کردن را نیز برای داوطلب فراهم آورند.

برای ورود بدون کنکور باید داوطلب معدل بالا و سوابق تحصیلی قابل قبولی داشته باشد تا نسبت به متقاضیان بی شمار، شانس قبولی بیشتری داشته باشد. همچنین باید عواملی مانند ظرفیت تعیین شده برای رشته مورد نظر توسط دانشگاه ها را در نظر گرفت. دانشگاه آزاد معمولا ظرفیت بیشتری را برای پذیرش دانشجویان کاردانی به کارشناسی حسابداری در نظر گرفته و اکثر داشنگاه های آن این رشته را ارائه می دهند.

در دانشگاه های علمی کاربردی رشته کاردانی به کارشناسی حسابداری به زیر شاخه هایی تقسیم شده و هر کدام از آن ها در تعداد محدودی دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود. بعنوان مثال زیر شاخه حسابداری بانکی در دانشگاه های جهاد دانشگاهی کرمان، ایلام، مرکز آموزشی مالیاتی اهواز ، بانک تحارت تهران و  … ارائه می شود. رشته حسابداری خدمات در دانشگاه های علمی کاربردی شهرهای نیشابور، چناران، تربت حیدریه، قم، اصفهان، اهواز و .. ارائه می شود.

برای سایر زیرشاخه های حسابداری نیز به همبن صورت است. برای دانشگاه های غیر انتفاعی به علت تعداد بالای آن ها نمی توان دسته بندی قرار داد و برای اطلاع یافتن از ارائه رشته کارشناسی ناپیوسته در هر یک از دانشگاه های غیر انتفاعی باید از طریق سایت دانشگاه پیگیری نمایید. 

دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاه هایی است که برای هیچ رشته کاردانی، شرایط شرکت در مقطع کارشناسی ناپیوسته را فراهم نکرده است و نمی توانید برای ادامه تحصیل و دریافت لیسانس ناپیوسته به آن مراجعه کنید. برخی دانشگاه های دولتی شرایط ادامه تحصیل در مقط کاردانی به کارشناسی ناپیوسته حسابداری را فراهم آورده اند اما ظرفیتی بسیار محدود در نظر گرفته اند و تنها عده ای با شرایط ویژه می توانند در آن ادامه تحصیل دهند که شرط اصلی آن قبولی در آزمون سراسری است .

سخن آخر

رشته حسابداری یکی از بهترین رشته هایی است که کلیه داوطلبان با هر رشته تحصیلی تجربی، انسانی و بخصوص ریاضی می توانند در مقطع کاردانی در آن تحصیل نموده و مدرک آن را کسب نمایند و سپس تحصیلات خود را تا دریافت مدرک لیسانس ادامه دهند.

معمولا پذیرش کاردانی به کارشناسی حسابداری بدون کنکور بوده و افراد می توانند در برخی از دانشگاه ها حتی بصورت غیر حضوری در دانشگاه ادامه تحصیل بدهند. برای اطلاع از دانشگاه هایی که مقطع کاردانی به کارشناسی حسابداری را بدون کنکور ارائه می دهند و اینکه پذیرش آن بدون کنکور بوده و می توان بصورت غیر حضوری ادامه تحصیل داد را با مراجعه به سایت دانشگاه یا تماس و مراجعه حضوری می توان انجام داد.

تا اینجا امدی نمیخوای یه امتیاز بدی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *