تحصیلات

کاردانی برق صنعتی

Industrial electrician associate

یکی از مهم ترین مقاطع آموزشی ارائه شده در دانشگاه ها در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در زمینه فنی، کاردانی برق صنعتی و کارشناسی آن می باشد.

تماس با موسسه خواجه نصیر.

این دوره آموزشی با هدف آموزش و تعلیم کاردان های برق در زمینه نگهداری و ترمیم و تعمیر سیستم های برقی صنعتی و انجام پروژه های الکتریکی انجام شد. همچنین برای نگهداری و تعمیر ماشین آلات و تجهیزات کارخانجات و مراکز توزیع و تمامی نیروگاه های موجود ، این رشته در دانشگاه ها ارائه شد.

همچنین عملیات های اجرائی و محاسباتی توسط کاردان های برق صنعتی انجام می شود. در این مقاله می خواهیم رشته برق صنعتی را در مقطع کاردانی مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما به رشته کاردانی برق صنعتی علاقه مند هستید و قصد ورود به دانشگاه را دارید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید .

پیشنهاد کاربران:

تحصیلات تکمیلی

کاردانی معماری داخلی

کاردانی برق صنعتی

رشته کاردانی برق صنعتی در این مقطع به دلیل پیشرفت تکنولوژی و افزایش میزان تنوع در سیستم های برقی کارخانجات و مراکز صنعتی و خدماتی و استفاده تمامی مراکز از سیستم های برقی در سیستم تاسیساتی خود با هدف ارتقا کیفی و توسعه توانایی های بشر در استفاده از منابع ایجاد شد.

افرادی که مدرک کاردانی رشته برق صنعتی را کسب می کنند، باید یکسری توانایی ها داشته باشند تا بتوانند با موفقیت عمل کنند. در درجه اول یک کاردان برق صنعتی باید بتواند اطلاعات مرتبط در رشته خود را طبقه بندی نموده و پردازش نماید .

این فرد باید بصورت گروهی فعالیت نماید و ارتباطی موثر را در محیط کار خود فراهم آورد. توانایی کارآفرینی ، استفاده از رایانه در محیط کار، داشتن روحیه خلاق و ایجاد نوآوری و اجرای الزاات بهداشتی و ایمنی از دیگر ویژگی های یک کاردان برق صنعتی است.

فارغ التحصیلان رشته کاردانی برق صنعتی بعد از فارغ التحصیلی با حداقل یک استاندارد در برق صنعتی آشنایی داشته و همچنین کلیه سنسورها و لوازم اندازه گیری را می شناسد. فرد می تواند در واحدهای تعمیر و نگهداری کارخانجات و صنایع فعالیت داشته باشد.

همچنین می تواند کلیه تابلوهای صنعتی را مونتاژ و راه اندازی نماید. کاردان برق صنعتی با کلیه سیستم های الکتریک صنعتی و ماشن های الکتریکی و همجنین تاسیسات الکتریکی و اصول تولید و توزیع سیستم های قدرت آشنایی داشته و بتواند در جهت توسعه و بهبود کلیه واحدهای صنعتی تلاش کنند.

اخذ مدرک کاردانی برق صنعتی بصورت غیر حضوری

اخذ مدرک کاردانی برق صنعتی بصورت غیر حضوری

برای ورود به دانشگاه های ارائه کننده رشته کاردانی برق صنعتی و اخذ مدرک کاردانی برق صنعتی به صورت غیر حضوری ابتدا باید دانشگاه هایی را پیدا کنید که این مقطع را در دانشگاه خود ارائه می دهند. کاردانی برق صنعتی بیشتر در دانشگاه های آزاد و علمی کاربردی و غیر انتفاعی ارائه می شود.

اکثر دانشگاه های ارائه دهنده مقاطع و رته های خاص، دفترچه یا اطلاع رسانی را در دو ترم مهر و بهمن در سایت خود ارائه می دهند که شامل حالت غیر حضوری و حالت بدون کنکور بر اساس سوابق تحصیلی نیز می شود.

ابتدا شما باید این دفترچه ها را دریافت نموده و مطالعه کنید. سپس درخواست خود برای تحصیل در مقطع کاردانی برق صنعتی به دانشگاه مورد نظر ارائه کنید و منتظر باشید تا دانشگاه با حضور شما بعنوان دانشجو موافقت کند.

برای کاردانی برق صنعتی باید یکسری شرایط تعیین شده توسط دانشگاه و سازمان سنجش و آموزش را داشته باشید. این مدارک شامل دیپلم کامل متوسطه در رشته های فنی هنرستان و ریاضی فیزیک و تجربی می باشد. اگر از سایر رشته ها هستید و قصد ادامه تحصیل در مقطع کاردانی برق صنعتی را دارید، می توانید پس از گذراندن دروس پیش نیاز، درخواست خود را به دانشگاه ارائه دهید.

پس از قبولی در مرحله پذیرش در برخی از دانشگاه ها شرایط اخذ مدرک کاردانی برق صنعتی غیر حضوری را فراهم آورده و شما کافیست که بصورت آنلاین در کلاس ها شرکت کنید. سپس با گذراندن کلیه واحدهای درسی و کسب نمره قبولی تعیین شده در آزمون های حضوری و یا غیر حضوری، مدرک کاردانی برق را بصورت غیر حضوری دریافت نمایید.

دروس ارائه شده در مقطع کاردانی رشته برق صنعتی عبارتند از : ریاضی کاربردی، ریاضی عمومی، رسم فنی برق ، الکترونیک صنعتی، اصول اندازه گیری های الکترونیکی، اصول سیم کشی روشنایی فنی، الکترونیک صنعتی، الکترونیک عمومی، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی، رله و حفاظت، ریاضی فنی، زبان فنی، شیمی ، فیزیک ، ایمنی و بهداشت محیط کار، کارآفرینی، کاربرد فناوری اطلاعات، آزمایشگاه مدار منطقی و مدار الکتریکی و ماشین های الکتریکی و انتقال و توزیع انرژی الکتریکی

و برق صنعتی و مبانی کامپیوتر و ….

دانشگاه های کاردانی برق صنعتی

دانشگاه های کاردانی برق صنعتی

رشته برق به علت صنعتی بودن آن بیشتر در دانشگاه های علمی کاربردی ارائه می شود زیرا هدف از ارائه این رشته در دانشگاه ها مهارت آموزی افراد است و تحصیل در دانشگاه های علمی کاربردی می تواند در میزان آن موثر باشد.

دانشگاه های غیر انتفاعی نیز در ارائه این رشته در محیط آموزشی خود بسیار موفق عمل نموده اند و می توان لیست آن ها را از طریق مراجعه به سایت سازمان سنجش و یا سایت دانشگاه های مورد نظر خود بیابید. دانشگاه های دولتی از جمله دانشگاه بیرجند نیز پذیرش در مقطع کاردانی برق صنعتی دارند اما تعداد آنها و همچنین ظرفیتی که تعیین می کنند ، بسیار اندک بوده و هرساله باید به سایت آن ها برای اطمینان از ارائه این رشته مراجعه نمود.

از جمله دانشگاه های غیر انتفاعی ارائه دهنده کاردانی برق صنعتی می توان موسسه غیر انتفاعی بهمنیار کرمان، موسسه غیر انتفاعی آبا قزوین، موسسه غیرانتفاعی آفرینش بروجرد، موسسه غیر انتفاعی آل طه تهران، موسسه غیر انتفاعی ابن یمین سبزوار، موسسه غیر انتفاعی اروندان خوزستان، موسسه غیر انتفاعی افضل کرمان، موسسه غیر انتفاعی ایمان و اندیشه همدان و …. را نام برد.

از جمله مراکز آموزش علمی کاربردی نیز می توان مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آسانسور سازی دماوند، مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت استیل آذین ، مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت صنعتی کوشا ، مرکز آموزش علمی کاربردی کارخانجات پارس الکترونیک و … را نام برد.

سخن آخر

رشته برق صنعتی آینده شغلی بسیار خوبی در ایران داشته و یکی از رشته هایی است که حتی در مقطع کاردانی، داوطلبان بسیاری داشته و پس از فارغ التحصیلی می توان در شغل های بسیاری از جمله کاردان فنی خط تولید، کاردان فنی کارگاه سیم پیچی، کاردان فنی تابلوهای صنعتی ، مسئول تعمیر و نگهداری واحدهای صنعتی و … فعالیت نمود.

تا اینجا امدی نمیخوای یه امتیاز بدی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *