تحصیلات

رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی کاربردی

رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی کاربردی

هدف اکثر دانش آموزان از تحصیل در مدرسه و به اتمام رساندن دوران آن، ورود به دانشگاه و کسب مدارک علمی با اعتبار علمی بالا است. در گذشته نه چندان دور که تعداد دانشگاه های دولتی بسیار بیشتر از سایر دانشگاه ها بود و دانشگاه های غیر انتفاعی و آزاد و علمی و کاربردی بصورت گسترده در سراسر کشور نبود، تمامی رشته های دانشگاهی بصورت حضوری و بر اساس رتبه قبولی در کنکور سراسری ارائه می شدند.

تماس با موسسه خواجه نصیر

امروزه در بسیاری از دانشگاه ها و بویژه دانشگاه علمی و کاربردی شرایطی برای دانشجویان فراهم شده است تا بتوانند بدون شرکت در کنکور سراسری، در دانشگاه تحصیل نمایند. همچنین افرادی که مدرک کاردانی خود را به هر شیوه ای کسب نموده اند، می توانند ادامه آن را در مقطع کارشناسی ناپیوسته بدون شرکت در کنکور در برخی از دانشگاه ها ادامه دهند.

در این مقاله می خواهیم به بررسی رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی و کاربردی بپردازیم. اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه را داشته و تصمیم دارید بدون شرکت در کنکور سراسری ارد دانشگاه شوید، برای آشنایی با رشته های مقطع کاردانی دانشگاه علمی و کاربردی تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

پیشنهاد کاربران:

رشته های کاردانی بدون کنکور تجربی

رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی و کاربردی

بسیاری از افراد هستند که تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کاردانی به اتمام رسانده و می خواهند تحصیلات دانشگاهی خود را تا گرفتن مدرک لیسانس در مقطع کارشناسی ناپیوسته ادامه دهند. این افراد می توانند در دانشگاه های متفاوتی از قبیل دولتی ، آزاد ، غیرانتفاعی و … ادامه تحصیل دهند.

هر دانشگاه با توجه به شرایط خود و رشته هایی که در مقطع کاردانی به کارشناسی ارائه می دهند، ظرفیت هایی را برای ورود دانشجویان فوق دیپلم فراهم نموده اند. این دانشگاه ها می توانند پذیرش خود را بر اساس سوابق تحصیلی و یا رتبه کنکور سراسری انجام دهند. در میان دانشگاه های مختلف، دانشگاه علمی کاربردی شرایطی را برای دانشجویان فراهم نموده است که می توانند کاردانی به کارشناسی را بدون شرکت در کنکور سراسری و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی ادامه دهند.

رشته های متفاوتی در دانشگاه علمی و کاربردی ارائه می شوند که در این قسمت از مقاله لیستی از انواع رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی و کاربردی را برای شما بیان خواهیم نمود.

 رشته های کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی و کاربردی عبارتند از :

 رشته های کاردانی به کارشناسی

 

کارشناسی ناپیوسته صدا و سیما، کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار کامپیوتر، کارشناسی ناپیوسته آموزش و پرورش،  کارشناسی ناپیوسته زیان انگلیسی، کارشناسی ناپیوسته مدیریت، کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی، کارشناسی ناپیوسته مهندسی برق، کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ناپیوسته مکانیک خودرو ، کارشناسی ناپیوسته مدارک پزشکی، ساخت پروتزها،  ایمنی صنعتی، صنایع شیمیایی ، نقشه برداری، برق ، مهندسی آبیاری، مدیریت، مهندسی بهداشت، مهندسی منابع، صنایع دستی، علوم قضایی ، صنایع چوبی، علوم انتظامی، آمار، مهندسی بهداشت محیط، پرورش طیور و دام، طراحی لباس و پوشاک، گیاه پزشکی، آبخیزداری، نوازندگی سازهای ایرانی ، کارشناسی ناپیوسته تصویر برداری سینما، کارشناسی ناپیوسته فیلم سازی حرفه ای سینما ، کارشناسی ناپیوسته مهندسی تجهیزات پزشکی ، کارشناسی ناپیوسته حسابداری، کارشناسی ناپیوسته حسابرسی، کارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات، کارشناسی ناپیوسته برق صنعتی، کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر، کارشناسی ناپیوسته حقوق بیمه، کارشناسی ناپیوسته عکاسی،کارشناسی ناپیوسته مجری گری، کارشناسی ناپیوسته مد و پوشاک، کارشناسی ناپیوسته گریم، کارشناسی ناپیوسته ترجمه حرفه ای، کارشناسی ناپیوسته طراحی وب، کارشناسی ناپیوسته سیستم های مخابراتی، کارشناسی ناپیوسته حرفه های نمایشی، کارشناسی ناپیوسته فناوری تجهیزات آزمایشگاهی، کارشناسی ناپیوسته طراحی صحنه، کارشناسی ناپیوسته خبرنگاری، کارشناسی ناپیوسته روابط عمومی ، مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ، مرتع و آبخیزداری ،مهندسی بهداشت محیط ، بازیافت ، ساخت پروتزهای دندانی ، آمار ، مدارک پزشکی ، آموزش ریاضی ، ایمنی صنعت و محیط کار ، آموزش حرفه و فن ، ساخت و تولید، آموزش دینی و عربی ، صنایع چوب و کاغذ-سازه های چوبی ، آموزش دینی و عربی ، آموزش راهنمایی و مشاوره ، آموزش علوم تجربی ، زبان و ادبیات فارسی ، معدن ، روانشناسي و اموزش كودكان استثنايي ، نقشه برداری ، شهرسازی ، تربيت معلم مطالعات اجتماعي ، صنایع نساجی ، آموزش و پرورش ابتدايي ، مهندسی آبیاری ، باستان شناسي ، مهندسی منابع طبیعی – محیط زیست، مدارک پزشکی، ساخت پروتزها،  ایمنی صنعتی، صنایع شیمیایی ، نقشه برداری، برق ، مهندسی آبیاری، مدیریت، مهندسی بهداشت، مهندسی منابع، صنایع دستی، علوم قضایی ، صنایع چوبی، علوم انتظامی، آمار، مهندسی بهداشت محیط، پرورش طیور و دام، طراحی لباس و پوشاک، گیاه پزشکی، آبخیزداری، نوازندگی سازهای ایرانی ، کارشناسی ناپیوسته صدا و سیما، کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار کامپیوتر، کارشناسی ناپیوسته آموزش و پرورش،  کارشناسی ناپیوسته زیان انگلیسی، کارشناسی ناپیوسته مدیریت، کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی، کارشناسی ناپیوسته مهندسی برق، کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ناپیوسته مکانیک خودرو و ….

تقریبا تمامی رشته ها در مقطع کارشناسی ناپیوسته که در دانشگاه علمی و کاربردی ارائه می شوند، بر اساس سوابق تحصیلی پذیرش می شوند و نیازی به شرکت در کنکور برای ورود به آن ها نیست.

تا اینجا امدی نمیخوای یه امتیاز بدی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *