ثبت نام پودمانی دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاههای علمی و کاربردی در سراسر کشور سالانه اقدام به پذیرش دانشجو بدون کنکور در رشتههای مختلف میکند. این پذیرش با توجه به سوابق تحصیلی انجام میگیرد و هر رشته نیز برای ثبت نام و انجام پذیرش، دارای شرایطی مخصوص به خود میباشد. دانشجویان متقاضی میبایست شرایط دانشگاه علمی کاربردی مورد نظر را مورد مطالعه قرار داده و در زمان ثبت نام، طی مراحل تعیین شده، اقدام نمایند.
دانشگاههای علمی کاربردی از حیث اعتبار، مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند و هدفشان از تاسیس، بالا بردن مهارتهای افراد در قسمتهای مختلف است.
اگر قصد دارید برای تحصیل در این دانشگاهها اقدام کنید در قدم نخست لازم است همهی قسمتها و بندهای دفترچه ثبت نام بدون کنکور را در سال جاری، مورد مطالعه قرار داده و مدارک کافی را برای ثبت نام تکمیل و ارسال نمایید.
انتخاب رشته نیز در هنگام ثبت نام انجام میگیرد و متقاضیان مقطع کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته، میبایست از دفترچه راهنما، تعداد کد رشتههایی که مجاز به انتخاب آنها میباشند را استخراج کرده و با توجه به اولویتهای نیاز، علاقه و استعداد در دفترچه وارد میکنند.
لازم به ذکر است برای ثبت نام در مقطع کاردانی میتوانید بدون آزمون و باتوجه به معدل دیپلم و در مقطع کارشناسی ناپیوسته بر اساس معدل کاردانی اقدام کنید.
در دورههای پودمانی، برای دروسی که ترمی هستند, نمرهی قابل قبول دوازده میباشد. بعد از اتمام همه پودمانها دانشجویان میبایست در یک امتحان جامع (شامل درسهای تخصصی) شرکت کرده و با کسب نمره قبولی، مشمول دریافت مدرک خواهند شد.
در حال حاضر در دانشگاههای علمی و کاربردی دیگر دورههای پودمانی با همهی شرایط بخصوصش برگزار نمیشود و به جای آن، دورههای ترمی با پذیرش بدون کنکور و شرایط آسانتر برقرار است.
پیشنهاد کاربران:
لیست رشته های غیر حضوری کاردانی دانشگاه علمی کاربردی
ثبت نام کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی کاربردی
متقاضیان شرکت در دانشگاه علمی کاربردی برای مقطع کارشناسی ناپیوسته میبایست نخست دارای شرایط زیر باشد:
- دارا بودن مدرک کاردانی یا معادل آن، از دانشگاهها و موسسههای آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش
- داوطلبان متقاضی سهمیه آزاد این امکان را دارند که برحسب ضوابط، بدون درنظر گرفتن عنوان مدرک کاردانی خود و براساس علاقهمندی، ثبت نام و انتخاب رشته کنند. برای این منظور لازم است تمامی دروس پیشنیاز یا جبرانی رشتهی قبولی خود را با توجه به گروه آموزشی مربوطه و مطابق با سرفصل برنامهریزی شدهی مصوب بگذرانند.
- ارائه مدارک تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی (در صورت اخذ وام در دوره کاردانی)
- برای پیمودن مراحل ثبت نام کاردانی به کارشناسی بدون کنکور علمی کاربردی و مدارک مورد نیاز، تماما در عنوان بعدی ذکر شده است.
مدارک لازم برای ثبت نام کاردانی علمی کاربردی
دانشگاه علمی کاربردی به دلایلی چون ارائه بسیاری از رشتهها بدون کنکور، شهریههایی مناسب، پراکندگی خوب در بسیاری شهرها و غیره، بسیار مورد استقبال متقاضیان، خصوصا شاغلین قرار گرفته است.
این دانشگاه هر ساله برای دو نوبت نیمسال اول (مهر) و نیمسال دوم (بهمن) اقدام به ثبت نام دانشجویان متقاضی پذیرش بدون کنکور میکند. متقاضیان علاقهمند در گروههای مختلف اموزشی، در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، براساس سوابق تحصیلی پیشین خود، میتوانند اقدام به ثبت نام کنند. در شرایط آنلاین لازم که که تمام مدارک شما کامل و صحیح بوده و با بارگذاری در سایت دانشگاه، ارسال نمایید.
زمان ثبت نام هر دو نیمسال، هر سال در سایت سازمان سنجش اعلام میگردد و متقاضیان میبایست در مدت زمان تعیین شده، وارد سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org شده و با مطالعهی دفترچه ثبت نام، با شرایط و ضوابط دانشگاه و انتخاب رشته آشنا شوید.
در این دفترچه میتوانید اطلاعاتی چون زمان ثبت نام و ورود، نحوه ثبت نام، شرایط و مدارک مورد نیاز، هزینهها و شهریه، و همچنین کد رشتهها را مشاهده نمایید.
مراحل ثبت نام و مدارک مورد نیاز:
برای ثبت نام میبایست به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی ”sanjesh.org” وارد شده و در ادامه بر روی گزینه ”جامع علمی کاربردی” کلیک کنید.
سپس برای شرکت در مقطع کاردانی بر روی لینک ”دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامعه علمی کاربردی سال تحصیلی x ” و برای مقطع کارشناسی بر روی لینک ”ثبت نام پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای دانشگاه جامع علمی کاربردی x ” کلیک نمایید.
در مرحله بعد، بایستی با خرید کارت اعتباری، هزینه ثبت نام را پرداخت کنید. برای خرید کارت اعتباری، روی گزینه ”خرید کارت” کلیک کرده و مقطع تحصیلی خود را انتخاب نمایید و سپس بر روی گزینه ”تایید و ادامه” اشاره کنید.
در صفحه جدید پیشرو با کلیک بر روی گزینهی ادامهی روند پرداخت لازم است اطلاعات کارت بانکی عضو شبکه شتاب خود را وارد کرده و با فشردن گزینه ”پرداخت”، شماره سریال ۱۲رقمی کارت خریداری شده را دریافت و یادداشت نمایید.
در صفحه اول با وارد کردن این شماره ۱۲رقمی و تایید، میتوانید اطلاعات فردی و تحصیلی خود را به همراه بیست کد رشتهای که از دفترچه استخراج نمودهاید، را وارد کنید.
در انتها نیز پس از بررسی مجدد اطلاعات وارده، آن را تایید کنید تا در صورت انجام درست مراحل، بتوانید شماره پرونده شش رقمی و کد پیگیری ثبت نام ۱۶ رقمی خود را دریافت و پرینت بگیرید.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام نیز شامل موارد زیر خواهد بود:
- فایل اسکن شده کارت ملی (پشت و رو) و شناسنامه (تمام صفحات)
- کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
- آخرین مدرک تحصیلی
- شش قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ رنگی، واضح با زمینه روشن، بدون افکت و جای منگنه و مهر
- کپی صفحه اول دفترچه بیمه
- تاییدیه معدل برای افرادی که هنوز مدرک خود را دریافت نکردهاند.
- آخرین فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار برای داوطلبان شاغل
سخن پایانی
چند نکته را حتما مد نظر داشته باشید:
۱- تمام اطلاعات مندرج در دفترچه را با نهایت دقت مطالعه کنید تا در زمان ثبت نام و انتخاب رشته که همزمان انجام میگیرد دچار اشکال نشوید.
۲- پس از وارد کردن اطلاعات، حتما یکباره یا حتی چندباره، مجدد آنها را کنترل کنید تا صحت اطلاعات برای شما کاملا مشخص شود.
در پایان هم، چنانچه با هرگونه سوال یا ابهام برای انتخاب رشته، مراحل ثبت نام و موارد دیگر، مواجه شدید، مشاوران حاضر در مجموعه خواجه نصیر، همواره در کنار شما خواهند بود.