تحصیلات

کارشناسی ناپیوسته حسابداری چند واحد است ؟

کارشناسی ناپیوسته حسابداری چند واحد است ؟

رشته حسابداری یکی از پرکاربردترین رشته ها در ایران است و هر ساله افراد بسیاری داوطلب تحصیل در این رشته در تمامی دانشگاه ها می شوند. این رشته بازار کار بسیار خوبی داشته و تقریبا اکثر افرادی که با دانش بالا از این رشته فارغ التحصیل می شوند، می توانند وارد بازار کار شوند و درآمد خوبی نیز داشته باشند.

تماس با موسسه خواجه نصیر.

به دلیل استقبال گسترده داوطلبان، این رشته در دانشگاه های مختلف در مقاطع متفاوتی ارائه می شوند که یکی از آن ها مقطع کارشناسی ناپیوسته است. هر ساله افراد چه از طریق کنکور و چه بر اساس سوابق تحصیلی خود می توانند در صورت دارا بودن شرایط دانشگاه ها، وارد این رشته های تحصیلی شوند. در این مقاله تصمیم داریم برای افرادی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه در رشته حسابداری دارند، در رابطه با این رشته و این مقطع و همچنین تعداد واحدهای ارائه شده در این مقطع سخن بگوییم . لطفا تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

پیشنهاد کاربران:

تحصیلات تکمیلی

کارشناسی ناپیوسته حسابداری

تحصیل در رشته حسابداری به فرد دانش جمع آوری اطلاعات و ثبت و طبقه بندی آن ها به همراه آماده سازی گزارشات مالی و انواع صورت حساب ها می بخشد. یک حسابدار می تواند به هر کسب و کاری نظم ببخشد و میزان هزینه و درآمد را مشخص کند.

مشخص کردن این دو می تواند میزان سود به دست آمده را مشخص نماید و در بازار سرمایه نیز این موضوع بسیار مهم است. یم فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ناپیوسته می تواند کلیه استانداردها و اصول حسابداری را در طی تحصیل آموزش ببیند و عملیات مختلف حسابداری را انجام دهد. همچنین به آن ها کلیه کدهای حسابداری صنعتی آموزش داده شده و از حسابداری مالی شناخت کافی پیدا خواهند نمود.

حسابداران می توانند امور مالی شرکت های مختلف و مشاغل مختلف را انجام دهند و صورت های مالی آن ها را تنظیم کنند. همچنین در شغل هایی که به فروش کالا و ارائه خدمات می پردازند، حسابداران می توانند قیمت نهایی آن را با توجه به کلیه شرایط تعیین کنند.

در کنار این موارد ارائه اظهارنامه های مالیاتی نیز بر عهده حسابداران است. فارغ التحصیلان می توانند در موسسات آموزشی دولتی و یا غیر انتفاعی نیز مشغول به کار شوند. بطور کلی این افراد می توانند در شغل های کارشناس حسابداری، کارشناس مسئول هزینه ها و درآمدها، حسابدار شرکت های زنجیره ای، حسابدار شرکت های هولدینگ، حسابدار موسسات بانکی، حسابدار موسسات بیمه ای، کارشناس حسابداری صنعتی، کارشناس بهره وری، تحلیل گر قوانین مالیاتی کشور، کارشناس امورمالی سازمان های دولتی ، حسابرس شرکت ها و …. مشغول به کار شوند.

افراد برای ورود به مقطع کارشناسی ناپیوسته حسابداری باید مدرک کاردانی رشته های حسابداری، حسابرسی ، مدیریت مالی و …. داشته باشند. این افراد یا باید در آزمون سراسری قبول شوند و یا وارد دانشگاه هایی شوند که جذب داوطلب بر اساس سوابق تحصیلی دارند. در کنار این شرایط هر دانشگاهی قوانین خود را دارد که داوطلب باید آن ها را رعایت کرده باشد. کلیه دروس کاردانی نیز باید با موفقیت طی شده باشد تا فرد بتواند وارد مقطع کارشناسی شود.

کارشناسی ناپیوسته حسابداری

کارشناسی ناپیوسته حسابداری چند واحد است؟

اگر شما قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته حسابداری را داشته باشید، ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که کارشناسی ناپیوسته حسابداری چند واحد است.

در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشجو 9 واحد دروس عمومی را باید بگذراند که شامل دروس مبانی نظری اسلام، معارف اسلامی، تاریخ تمدن اسلامی، آشنایی با منابع اسلامی و تربیت بدنی است. دروس پایه رشته ناپیوسته حسابداری شامل ریاضیات و کاربردهای آن در حسابداری، پول و ارز و بانکداری، آمار و کاربردآن در حسابداری، برنامه ریزی توسعه و روانشناسی کار می باشد و مجموعا دوازده واحد از واحدهای درسی مقطع کارشناسی ناپیوسته حسابداری را در بر می گیرد.

دروس مدیرت مالی پیشرفته ،پژوهش عملیاتی، سیستم رایانه ای حسابداری پیشرفته، سیستم های اطلاعاتی حسابداری ،بازار پول و سرمایه، روش های تحقیق در حسابداری، تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم، مبانی مدیریت سرمایه گذاری و حقوق بازرگانی پیشرفته در 25 واحد ارائه می شود.

در گرایش مالی حسابداری دروس زبان تخصصی ، تجارت الکترونیک، حسابداری مالی پیشرفته، حسابداری منابع انسانی، مباحث جاری در حسابداری مالی، مدیریت بانکداری و بیمه، کاربرد استانداردهای حسابداری، درس پروژه و دوره کارورزی نیز ارائه می شود که مجموع واحدهای آن 24 واحد است.

در گرایش صنعتی دروس مدیریت کیفیت و بهره وری، حسابداری بهای تمام شده پیشرفته، حسابداری قراردادهای بلند مرت پیمانکاری، حسابداری مدیریت هزینه، ارزیابی طرح های اقتصادی، برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودی ها، مدیریت تولید و عملیاتها، پژوهش عملیاتی در 20 واحد ارائه می شود. در گرایش مالیاتی کارشناسی ناپیوسته حسابداری دروس کلیات قوانین و مقررات دولتی، تحلیل قوانین.

مقررات مالیاتی، مدیریت سازمان مالیاتی، زبان تخصصی ، مدیریت بانکداری و بیمه، تحلیل قوانین و مقررات مالیاتی، مالیات بر ارزش افزوده، برنامه ریزی مالیاتی، قوانین مالیاتی تطبیقی و مباحث جاری در قوانین مالیاتی مجموعا در 21 واحد تدریس می شود. در گرایش دولتی دروسی تحت عناوین مبانی مدیریت دولتی، زبان تخصصی ، حسابداری مالیاتی ، مدیریت بانکداری و بیمه، تحلیل قوانین و مقررات مالی دولتی، حسابداری دولتی تطبیقی، مدیریت مالی دولتی ، حسابداری ملی، امور مالی بین الملل  و بودجه ریزی عملیاتی مجموعا در 21 واحد ارائه می شود.

در گرایش حسابرسی نیز دروس حسابرسی مالی پیشرفته، حسابداری دولتی پیشرفته، کاربرد استاندارهای حسابداری، حسابرسی فناوری اطلاعات پیشرفته، حسابرسی داخلی نهادهای پولی و مالی، حسابرسی مالیاتی پیشرفته ، کاربرد استاندارهای حسابرسی، مباحث جاری در حسابرسی به همراه دروس پروژه و زبان تخصصی و کارورزی در 24 واحد درسی به دانشجو آموزش داده می شود.

تعداد واحدهای ارائه شده و سایر شروط ورود و گذراندن رشته کارشناسی ناپیوسته حسابداری وابسته به دانشگاهی است که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید.

دانشگاه های کارشناسی ناپیوسته حسابداری

یکی از پر متقاضی ترین رشته ها در دانشگاه که داوطلبان بسیاری داشته و یکی از رشته های موفق با بازار کاری بسیار عالی است ، رشته حسابداری است. رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ناپیوسته بیشتر تنها در برخی از دانشگاه ها آن هم با ظرفیت محدود برای متقاضیان واجد شرایط ارائه می شود . اکثرا دانشگاه های آزاد ، علمی کاربردی و غیر انتفاعی ظرفیت بیشتری برای پذیرش مقطع کارشناسی ناپیوسته حسابداری دارند و دانشگاه های دولتی تعداد اندکی از داوطلبان را آن هم با شرط کسب رتبه قبولی مناسب در کنکور سراسری قبول می کنند.

دانشگاه آزاد معمولا ظرفیت بیشتری را برای پذیرش دانشجویان کارشناسی ناپیوسته حسابداری در نظر گرفته و اکثر دانشگاه های آن ، رشته حسابداری را در مقاطع مختلف ارائه می دهند.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها